Türkiye’nin En Büyük Kreşi

Modern ve Güvenli Teknoloji

5.000 m2 kullanım alanına sahip kreşimiz, Deprem Yönetmeliği’ne uygun olarak projelendirilmiş, yapı sistemi betonarme karkas olarak seçilmiş ve B 420 c sismik demir ve C35 cinsi beton kullanılmıştır.

Bodrum kat, giriş kat, sınıfların bulunduğu kat ve idari katlardan oluşan binamızda üç adet merdiven ve bir asansör bulunmaktadır. Öğrencilerin rahat kullanımı açısından her yarım kat merdiven çıkışında yeni bir kata ulaşılmaktadır.

Binamızda güvenlik personelleri tarafından kontrol altında bulunan bir adet ana giriş ve iki adet bahçe giriş-çıkış kapısı mevcuttur. Binanın dışı, çevresi ve bahçesi; bina içinde ise koridorlar güvenlik birimince kamera sistemi ile izlenmektedir.

Yangın algılama sistemi bulunan binada tüm iç kapılar, Yangın Yönetmeliği’ne uygun olarak koridor yönüne açılacak şekilde ve öğrencilere tehlike yaratmayacak şekilde niş içine alınmıştır.

Binamızda ses yayın sistemi, data sistemleri, telefon ve network sistemleri bulunmakta olup modern bir eğitim sistemi için tüm teknolojik altyapı düşünülerek uygulanmıştır.

Ferah Derslikler, Konforlu Etkinlikler

Kreşimizde her yaş grubu için özelleşmiş 20 derslik mevcuttur. Ayrıca dans/drama/müzik atölyesi, gems etkinlik odası, spor odası ve alanları, konferans salonu, doğumgünü parti salonu gibi etkinlik mekânları ile uyku odaları, revir gibi bakım odaları vardır.

Bina içinde çocukların oyun alanı olarak kullanacakları geniş bir “iç avlu” mevcut olup bu avlunun üzeri ışık kırıcılı, ısı izolasyonlu ve kırılmaz özelliklere sahip cam ile kapatılarak bina içinde doğal bir aydınlatma imkânı sağlanmıştır.

Önce Sağlık

Yemek hazırlık, pişirme ve servis bölümü ile bulaşık yıkama ve atık bölümleri için ise ayrı mekânlar oluşturulmuştur.

Mutfakta hijyenik şartlar ön planda tutularak tüm malzemeler paslanmaz çelik ve porselen olarak seçilmiştir.

Sağlık hizmetleri için ise, bir revirimiz mevcuttur.

Taze Nefesler Açık Zihinler

Öğrencilere ait bölümlerde sağlık ve hijyen şartları ön planda düşünülerek havalandırma sistemi yapılmıştır. Klima santrallerine, doğal ortamdan %100 alınan temiz hava, filtrelerden geçirilip ısıtıp-soğutularak mekân içlerinde dolaşmakta ve geri dönüş havalandırma vasıtasıyla toplanan kirlenmiş hava direk atmosfere verilmektedir.

Ayrıca tüm döşeme kaplamalarında; PVC esaslı, anti bakteriyel, ekolojik ve geri dönüşümlü malzemeler kullanılmıştır. Tüm cephelerde su ve ısı yalıtımı yapılmıştır.

Doğayla Baş Başa

Çocukların rahatça oynayacağı 3000 m2’lik çim bahçe, her geçen gün artan sayıda hayvanları ile hayvan çiftliği ve yazın hizmete giren yüzme havuzu sayesinde bahar ve yaz mevsimi çocuklarımız için tam bir festival havasında geçmekte doğadan kopmadan eğitimlerine devam edebilmektedirler.

Servis araçlarının çocukları güvenli bir şekilde indirip bindirebilmesi için bahçemizde güvenlikli ayrı bir alan oluşturulmuştur.